DierenOpvangcentrum Tholen

DierenOpvangcentrum Tholen heeft plaats voor zo'n honderd pensionhonden. Ons pension is van alle gemakken voorzien en onze gepassioneerde dierverzorgers staan in voor een aangenaam logeeradres voor uw trouwe viervoeter.

kennelsDe verblijven

DOT beschikt over ruime, verwarmde binnenverblijven met overdekte buitenkennels, die voldoen aan de dierenwelzijnseisen en elke dag worden schoongemaakt. Vanzelfsprekend zijn alle verblijven voorzien van een comfortabele mand, een zacht dekentje en drink- en voerbakken. Hoewel het in principe een vereiste is dat de hond samen kan met soortgenoten, kunnen honden  tegen een verdubbeld tarief  ook individueel geplaatst worden.

hondenspeelUitwaaien en ravotten

Op gezette tijden kunnen de honden onder toezicht heerlijk ravotten op een van de omheinde buitenplaatsen. Dit doen wij minimaal twee, maar bij voorkeur drie keer per dag. DOT beschikt over drie speelweides die groot genoeg zijn om de honden lekker te laten rennen en spelen. Bovendien laten we onze pensionhonden ook regelmatig uit aan de riem, zodat wij hen extra goed kunnen monitoren. Gelukkig biedt onze afgelegen locatie in Tholen genoeg wandelmogelijkheden hiervoor.

buitenverblijfVerzorging

De pensiondieren van DOT worden verzorgd door deskundige dierverzorgers en zijn gegarandeerd in goede handen. De honden worden tweemaal daags gevoerd, in de ochtend en in de namiddag. Wij werken met een vast merk voer, dat alle benodigde voedingsstoffen bevat, zodat uw hond niets tekort komt. Mocht het eetgedrag van uw hond daarom vragen, want dit houden we nauwlettend in de gaten, dan kunnen we de voeding aanpassen door de voeding met water of een beetje blikvoeding te mengen.
U kunt ook het eigen voer van de hond meebrengen. Dit is zeker aan te raden wanneer uw hond gevoelig is op de maag en/of darmen. Uiteraard houden we ook op het gebied van gezondheid en gedrag een oogje in het zeil. Het pension van DOT staat onder veterinair toezicht en heeft altijd de beschikking over een dierenarts.

Het is voor ons geen enkel probleem om honden met dieetvoeding of medische probleem op te vangen.