DierenOpvangcentrum Tholen

Vijf keer per jaar organiseert DierenOpvangcentrum Tholen een lezing over het gedrag van honden in onze samenleving. Aan bod komt dan zowel positief als negatief gedrag, van pup tot volwassenheid. Wij lichten de informatie toe met videobeelden en praktijkvoorbeelden. Doorgaans zijn deze avonden niet alleen leerzaam en nuttig, maar vooral ook ontzettend leuk en gezellig.

Op maandagavond 20 Januari 2020 van 19.30-22.00 uur vindt de algemene lezing plaats bij DOT over het roedelgedrag van de hond binnen het gezin en de samenleving. Tevens starten er dan weer nieuwe groepslessen voor beginners, gevorderden 1, 2 en 3, combitraining en behendigheid.

Daarnaast verzorgt DOT ook informatieavonden over onderwerpen als kattengedrag, vachtverzorging en kinderen en huisdieren. 

De lezingen worden gegeven in de Hondenhut. We houden kleine groepen aan, zodat we de tijd hebben om alle vragen te beantwoorden. Zie de agenda voor informatie over welke lezingen er wanneer plaatsvinden, of neem contact op met DOT.

Overigens onze lezingen over hondengedrag kunnen  op verzoek  ook op andere locaties door heel Nederland worden gehouden. Tevens is het mogelijk om voor verenigingen en bedrijven een specifiek onderdeel te behandelen. Kosten zijn op aanvraag en in overleg.