DierenOpvangcentrum Tholen

Onze medewerkers

DierenOpvangcentrum Tholen wordt draaiende gehouden door een klein team van vaste krachten, ondersteund door een groep van vrijwilligers en stagiaires. Benieuwd naar de gezichten achter DOT? Maak hier kennis met ons!

Cok

Cok zit als eigenaar aan het roer van DOT. Hij is opgeleid tot dierenasiel- en pensionhouder en gedragstherapeut. Cok deed zijn eerste ervaring op bij Nationale Dierenzorg Wassenaar, waar zijn liefde voor het vak is ontstaan. In 1982 ging hij aan de slag als beheerder bij een dierenasiel in Bergen op Zoom en zo'n tien jaar later besloot hij voor zichzelf aan de slag te gaan. Cok geniet nog steeds intens van het werken met dieren en mensen. Iedere ochtend weer staat hij op met een glimlach, vastberaden om ook van die dag weer wat moois te maken.

Angeline

Angeline, eigenaresse van DOT, is de spin in het web. Ook zij is opgeleid tot dierenasiel- en pensionhouder en gedragstherapeut, en heeft jarenlange ervaring in het werken met dieren. Haar hartstocht voor dierenwelzijn zorgde ervoor dat ze op in haar vroege tienerjaren al haar best deed voor de asieldieren van het plaatselijke dierenasiel. In 1993 is Angeline (samen met manlief Cok) voor zichzelf begonnen en sindsdien staat zij dag in, dag uit met veel plezier en toewijding klaar voor haar werknemers, de klanten en alle dieren.

Renee

Hier even een stukje namens mijzelf: De afgelopen 6 jaren heb ik met veel plezier bij het CVAB en de Elkie Stichting gewerkt. Ik heb veel geleerd, gelachen, en genoten van het contact met de dieren en hun baasjes. Er is echter een nieuwe uitdaging op mijn pad gekomen, waardoor ik op 11 juni afscheid zal nemen van het Dierenopvangcentrum Tholen. 
Ik wil Cok en Angeline en alle medewerkers, vrijwilligers en stagiaires bedanken voor de fijne samenwerking. Ook wil ik alle klanten bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen als onderdeel van DOT. Ik wens het bedrijf, de klanten en alle dieren het allerbeste, en wie weet tot ziens!

Lieneke2Lieneke is sinds januari 2020 de nieuwe medewerkster van het Dierenopvangcentrum Tholen. Ze heeft eerder de opleiding paardenhouderij afgerond en in die branche gewerkt. In maart 2021 is Lieneke geslaagd voor de opleiding "Besluit houders hond en kat" bij het gerenommeerde Cursuscentrum Barneveld. Intussen werkt Lieneke met veel plezier vijf vaste dagen in de week bij DOT, waar ze naast het uitvoeren van de verzorging ook balie medewerkster is.

Oproepkrachten 8

Gea en Maarten zijn de vaste oproepkrachten van DOT en zetten zich wekelijks vol enthousiasme in voor de dieren en alle andere voorkomende werkzaamheden. Ze zijn beiden begonnen als stagiaire bij het bedrijf. Allebei zijn ze nog steeds fanatiek bezig zich verder te ontwikkelen in hun vakgebied.

Daarnaast is DOT altijd voorzien van een wisselende groep gemotiveerde stagiaires. Interesse in een stage bij DOT? Neem dan een kijkje op deze pagina.