DierenOpvangcentrum Tholen

Onze medewerkers

DierenOpvangcentrum Tholen wordt draaiende gehouden door een klein team van vaste krachten, ondersteund door een groep van vrijwilligers en stagiaires. Benieuwd naar de gezichten achter DOT? Maak hier kennis met ons!

Cok

Cok zit als eigenaar aan het roer van DOT. Hij is opgeleid tot dierenasiel- en pensionhouder en gedragstherapeut. Cok deed zijn eerste ervaring op bij Nationale Dierenzorg Wassenaar, waar zijn liefde voor het vak is ontstaan. In 1982 ging hij aan de slag als beheerder bij een dierenasiel in Bergen op Zoom en zo'n tien jaar later besloot hij voor zichzelf aan de slag te gaan. Cok geniet nog steeds intens van het werken met dieren en mensen. Iedere ochtend weer staat hij op met een glimlach, vastberaden om ook van die dag weer wat moois te maken.

Angeline

Angeline, eigenaresse van DOT, is de spin in het web. Ook zij is opgeleid tot dierenasiel- en pensionhouder en gedragstherapeut, en heeft jarenlange ervaring in het werken met dieren. Haar hartstocht voor dierenwelzijn zorgde ervoor dat ze op in haar vroege tienerjaren al haar best deed voor de asieldieren van het plaatselijke dierenasiel. In 1993 is Angeline (samen met manlief Cok) voor zichzelf begonnen en sindsdien staat zij dag in, dag uit met veel plezier en toewijding klaar voor haar werknemers, de klanten en alle dieren.

Lieneke2Lieneke, mede eigenaresse van DOT. Altijd al een passie voor dieren gehad. Eerst een opleiding paardenhouderij afgerond en in die branche gewerkt. In maart 2021 is Lieneke geslaagd voor de opleiding "Besluit houders hond en kat" bij het gerenommeerde Cursuscentrum Barneveld. Vanaf toen werkte ze fulltime bij DOT. Lieneke werkt met plezier  dag in en uit met de dieren en hun bijbehorende verzorging, Alle balie werkzaamheden en klantencontact vind ze ook erg leuk. Het begeleiden en bijleren aan studenten doet ze met alle plezier.  

Ben jij opzoek naar een leuke stage plek neem dan zeker contact. 

Foto BoDemi en Jurre

michele foto 1

 Michèle, Werkt met veel plezier 5 vaste dagen per week  bij de DOT. in 2010 kwam Michéle voor het eerst stage lopen en had de smaak te pakken. In 2013 heeft ze haar diploma dierverzorging behaald. Ze heeft een langere tijd bij ons gewerkt als oproepkracht. Daarna  heeft ze een periode ergens anders gewerkt maar ze merkte al snel dat het werken met dieren haar grote passie is en sinds maart 2022 terug in dienst gekomen voor 5 dagen per week. Het klant contact en de verzorging van de dieren is iets wat ze het liefst elke dag doet. 

tasja aangepast

Tasja is een oproepkracht van de DOT, Ze houd zich bezig met de verzorging van de dieren binnen ons bedrijf. Het liefst is ze een hele dag met de dieren bezig. Ze groeit in haar kennis en in de vakantie periodes is ze hier meer te vinden. 

foto sarachantalemile aangepast

3 van onze vrijwilligers van links naar rechts: Sara, Chantal en Emile. Hun zetten zich een aantal keer per week in om te helpen met de verzorging van de dieren.