DierenOpvangcentrum Tholen

Onze medewerkers

DierenOpvangcentrum Tholen wordt draaiende gehouden door een klein team van vaste krachten, ondersteund door een groep van vrijwilligers en stagiaires. Benieuwd naar de gezichten achter DOT? Maak hier kennis met ons!

Cok

Cok zit als eigenaar aan het roer van DOT. Hij is opgeleid tot dierenasiel- en pensionhouder en gedragstherapeut. Cok deed zijn eerste ervaring op bij Nationale Dierenzorg Wassenaar, waar zijn liefde voor het vak is ontstaan. In 1982 ging hij aan de slag als beheerder bij een dierenasiel in Bergen op Zoom en zo'n tien jaar later besloot hij voor zichzelf aan de slag te gaan. Cok geniet nog steeds intens van het werken met dieren en mensen. Iedere ochtend weer staat hij op met een glimlach, vastberaden om ook van die dag weer wat moois te maken.

Angeline

Angeline, eigenaresse van DOT, is de spin in het web. Ook zij is opgeleid tot dierenasiel- en pensionhouder en gedragstherapeut, en heeft jarenlange ervaring in het werken met dieren. Haar hartstocht voor dierenwelzijn zorgde ervoor dat ze op in haar vroege tienerjaren al haar best deed voor de asieldieren van het plaatselijke dierenasiel. In 1993 is Angeline (samen met manlief Cok) voor zichzelf begonnen en sindsdien staat zij dag in, dag uit met veel plezier en toewijding klaar voor haar werknemers, de klanten en alle dieren.

Renee

Renee werkt fulltime bij DOT sinds 10 juli 2015. Nadat ze zich bij het gerenommeerde Cursuscentrum Barneveld heeft laten opleiden tot ondernemer asiel/pension/kennel, is ze bij ons in dienst getreden om ondersteuning te bieden in het leiding geven aan de medewerkers van DOT in hun zorg voor de dieren en de verblijven, het begeleiden van stagiaires, baliewerkzaamheden en administratieve klussen. Zij doet dit met veel inzet en passie.

Jessica website

Jessica behoort al tot het team van DOT sinds 2012, toen zij hier begon als stagiaire. Ze liep bij ons stage voor haar opleiding paraveterinair aan het Prinsentuin college in Breda.
Jessica is al tijdens haar studie bij ons aan de slag gegaan als weekend- en vakantiehulp en heeft in haar functie veel groei doorgemaakt. Ze heeft in 2015 haar diploma gehaald, waarna ze extra dagen bij ons kon komen werken. Inmiddels is Jessica dus een bekend gezicht en draait ze ook mee als baliemedewerker. 

Oproepkrachten 8

Lieneke, Gea en Maarten zijn de vaste oproepkrachten van DOT en zetten zich wekelijks vol enthousiasme in voor de dieren en alle andere voorkomende werkzaamheden. Ze zijn bijna allemaal begonnen als stagiaire bij het bedrijf. Alle vier zijn ze nog steeds fanatiek bezig zich verder te ontwikkelen in hun vakgebied.

Martine en Harriet website

Daarnaast is DOT altijd voorzien van een wisselende groep gemotiveerde stagiaires. Interesse in een stage bij DOT? Neem dan een kijkje op deze pagina.