DierenOpvangcentrum Tholen

 

Het welzijn van dieren staat bij de Elkie Stichting en het CVAB hoog in het vaandel. Aan de opvang, verzorging en begeleiding van dieren wordt alle tijd en aandacht besteed die nodig is. Baasjes kunnen erop rekenen dat hun dier met zorg en liefde wordt behandeld.

Bij de Elkie Stichting worden dieren in geen geval zomaar ingeslapen. Er wordt pas over euthanasie nagedacht als het vanwege het gedrag of de gezondheid van het dier niet langer verantwoord is om hem of haar in leven te houden. Dit is iets waarmee wij ons onderscheiden van vele andere dierenasiels.

teamDe medewerkers van het Dierenopvangcentrum Tholen wijden hun leven aan het werken met en zorgen voor dieren. Maar wat hen extra bijzonder maakt, is dat zij zich niet alleen inzetten voor dierenwelzijn, maar ook mensen willen helpen. Bij DOT hechten we veel waarde aan het begeleiden van onze werknemers, of dat nu stagiaires, vrijwilligers of taakstraffers zijn, mensen die een beperking hebben of willen re-integreren: allemaal worden ze met veel enthousiasme, zorg en aandacht bijgestaan. Ook baasjes willen wij zo goed mogelijk van dienst zijn. Het doel is namelijk niet alleen een gezond en gelukkig dier, maar ook een tevreden klant.