DierenOpvangcentrum Tholen

Helaas moeten we na de aankondiging van verscherping bestaande maatregelen, zoals het voorkomen van groepsvorming van 2 personen of meer, aangeven dat we geen nieuwe cursus kunnen gaan opstarten tot zeker 1 juni a.s.
Ook de lopende cursussen zijn om deze reden stopgezet.

De gezondheid van iedereen staat voorop, en wij hopen op uw begrip te kunnen rekenen. 

Wel kunnen wij tot 1 juni individuele begeleiding van baasjes met hun hond(en) bieden door middel van een privéles. 

Wanneer er weer nieuwe cursussen gepland worden zullen wij dit op onze homepage en onder het kopje "Agenda" vermelden. 

Groepsfoto

 

 Op 9 en 10 maart 2018 was het weer NL Doet van het Oranjefonds! Wij hebben hulp gekregen van een aantal lieve vrijwilligers die samen een hoop klussen geklaard hebben. Hier volgt een fotoreportage van de werkzaamheden.

 

Lees meer: NL Doet 2018

logo nl doet 2017 kleinOp vrijdag 10 en zaterdag 11 maart vond de jaarlijkse vrijwilligersdag NL Doet van het Oranje Fonds plaats. De Elkie Stichting heeft hieraan meegedaan, waardoor met de hulp van een aantal vrijwilligers de kozijnen en deuren van het bedrijf nu weer strak in de lak staan. Ook zijn de potdeksels aan de buitenkant van de schuur weer mooi zwart gemaakt en is er snoeiwerk verricht aan de bomen en struiken op het terrein.

 

Lees meer: NL Doet

Hoewel de afgelopen maanden vooral in het teken stonden van de zomerdrukte in ons asiel en pension, hebben wij van het CVAB en de Elkie Stichting daarnaast hard gewerkt aan ons imago. We hebben de website onder handen genomen en besloten verder te gaan onder een passendere naam.

Lees meer: Het roer om