DierenOpvangcentrum Tholen

Onze katten

De katten op deze pagina zijn op zoek naar een baasje. Heeft u interesse in een van deze kattendotjes?
Neem contact op met DierenOpvangcentrum Tholen via telefoon of e-mail, of breng ons een bezoekje tijdens de openingsuren.

 Mina 01Naam: Mina
Ras: Europese korthaar
Geslacht: Poes
Gecastreerd/gesteriliseerd: Ja
Kleur: Schildpad met wit
Geboortedatum: 01-04-2005
Kan bij andere katten: Ja
Kan bij honden: Ja
Kan bij kleine kinderen: Ja
Kan bij grote kinderen: Ja
Kan in een appartement: Ja

Mina 02Mina is door mensen uit St. Philipsland bij ons gebracht, omdat ze al een tijdje bij hen in de buurt rondzwierf. Ze bleek niet gechipt te zijn, maar wel erg lief en duidelijk gewend aan mensen. We hebben via Amivedi en facebook geprobeerd een eigenaar te achterhalen, maar zonder resultaat. We zijn daarom nu op zoek naar een nieuw baasje voor Mina.
Omdat Mina volgens de dierenarts en onszelf al vrij oud is (de aangegeven geboortedatum is een schatting), zoeken wij voor haar een plekje waar er niet te veel drukte is, maar waar ze wel de aandacht krijgt die ze verdient. Ze is namelijk een heel vriendelijke poes, die graag geknuffeld wordt. Al laat ze het ook duidelijk merken als je iets doet wat ze niet wil, een echte dame dus.
Hierboven hebben wij aangegeven dat Mina met andere katten kan, al is het meer zo dat ze ze tolereert. De voorkeur gaat dus uit naar iemand zonder andere kat(ten). Hetzelfde geldt voor kleine kinderen en honden vermoeden wij. 
Wilt u kennis komen maken met Mina? Neem dan gerust contact met ons op.