DierenOpvangcentrum Tholen

Bobbie voor In juli hebben wij Mara van Tiggele met haar trimsalon mogen verwelkomen in ons bedrijfspand.
Mara is een zelfstandig trimster, die in het verleden bij ons als dierverzorgster heeft gewerkt. Ze heeft de opleiding tot trimster gedaan en is hier in 2018 voor geslaagd. Inmiddels heeft ze een eigen bedrijf als trimster van honden en katten met onze trimsalon als werkplek. Ze werkt enkele dagen in de week op afspraak en heeft al een aantal klanten aan een prachtige coupe kunnen helpen, de voor- en na-foto's hiernaast zijn daar enkele voorbeelden van. 
Als u gebruik wilt maken van Mara's diensten, dan kunt u contact met haar opnemen via de gegevens die onderaan dit artikel vermeld staan. Ook liggen haar visitekaartjes op onze balie om mee te nemen. 
Bobbie naHet is ook mogelijk om uw hond of kat tijdens het verblijf in ons pension door Mara te laten trimmen. Neem in dat geval zelf contact met haar op om binnen de pensionperiode een afspraak in te plannen. 
We hopen dat Mara nog vele dieren (en hun baasjes) blij kan maken met een heerlijke was-, borstel-, pluk- of knipbeurt en wensen haar veel succes en plezier toe!

Mara's trimsalon
Roolandsedijk 2
4691 PR Tholen
06-82501028
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bobby voor

 Bobby na