DierenOpvangcentrum Tholen

 Op 22 juni 2019 was het groot feest voor het Dierenopvangcentrum Tholen. We hadden maar liefst 3 jubilea om te vieren: Het 30-jarige bestaan van het CVAB, het 25-jarige bestaan van de Elkie Stichting, en het feit dat we 25 jaar op het eiland Tholen gevestigd zijn. 
De open dag was dit jaar daarom gekoppeld aan een receptie overdag en een feestavond na sluitingstijd om deze heugelijke zaken te vieren.

Receptie buiten

 

Tijdens de open dag zelf waren jong en oud natuurlijk weer van harte welkom om een kijkje te namen in het bedrijf. Er was een speurtocht georganiseerd voor de kinderen, en de volwassenen konden hun vragen kwijt over het pension, de seniorenopvang en het asiel.

 

 

 

Rommelmarkt

 

Receptie binnenDe jaarlijkse rommelmarkt kon door het goede weer buiten opgesteld worden, zodat er binnen plaats was voor de receptie, waar Cok en Angeline Verhoek de tijd konden nemen om met iedereen een babbeltje te doen. Burgemeester

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook burgemeester Van de Velde-de Wilde kwam een kijkje nemen op het bedrijf en haar felicitaties overbrengen aan Cok en Angeline. 

 

 

 

 

 

 

Verder waren er natuurlijk weer diverse kraampjes waar bijvoorbeeld spullen voor huisdieren, sieraden en eten gekocht konden worden. Ook Amivedi en EHBO Tholen waren aanwezig. Een speciale actie was de verkoop van muffins en american cookies voor de aanschaf van een airco op onze "kattenzolder". KoekenSiegers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aiki 2

 

 

Aiki 1

Ook nieuw op de open dag waren de demonstraties speur- en detectiewerk met de hond door Aiki's nosework. Zij gaan vanaf dit jaar gebruik maken van ons trainingsveld om hun cursussen te geven. De workshops zaten in ieder geval vol en zijn goed bevallen bij de deelnemers en kijkers, hopelijk is er ook voor de lessen zelf veel animo. Wij wensen de mensen van Aiki's nosework en de cursisten alvast veel plezier!

 

 

 

 

 

Verkleed

 

 

 

 

Er was natuurlijk ook tijd voor gekkigheid tussendoor. Zo werd deze mevrouw gebeten door de gevaarlijke hond van de clown!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Presentatie cadeau

 

In de avond was het tijd voor een groot feest voor alle medewerkers, vrijwilligers, familie van Cok en Angeline en andere genodigden. Cok heeft de avond geopend met een speech, waarin hij de bijzondere mijlpalen van het Dierenopvangcentrum Tholen nog eens benoemde en de mensen die dit mogelijk hebben gemaakt in het zonnetje gezet heeft. Angeline en hij werden zelf vervolgens ook nog verrast door hun medewerkers, die een mooi cadeau hadden laten maken dat nu te bewonderen valt in de balie. 

 

 

Dansen

 

Vervolgens was het natuurlijk tijd om te dansen onder begeleiding van de drie DJ's, die al weken van tevoren gestart waren met de voorbereidingen om het licht, geluid en de dansvloer zelf tiptop in orde te maken. 
Zelfs een aantal mannen lieten zich uiteindelijk overhalen om mee de dansvloer op te gaan, en het feest was dan ook een (letterlijk) daverend succes!