DierenOpvangcentrum Tholen

 In een eerder nieuwsbericht is omschreven dat er een nieuw dak op ons voorste bedrijfspand is gelegd. Hierdoor is er een mooie, ruime zolder ontstaan, waar wij in de toekomst katten willen huisvesten die om medische- of gedragsredenen niet in de huiskamer bij de andere katten kunnen logeren.Hoe het was

 

Zoals in deze foto rechts te zien is, moest daar nog wel wat voor gebeuren. 

 

Ter voorbereiding op NL Doet hebben Cok en vrijwilliger Emile al veel werk verricht door het bouwen van 6 rennen en het dichtmaken van de wanden. 

Emile en Cok

 

 

 

 

Op vrijdagochtend stond alles klaar voor de eerste ploeg vrijwilligers, die direct vol enthousiasme begonnen. De tussenmuren werden mooi wit geverfd, zoals de dames hieronder laten zien.

 

 

 

 

Mevrouw 3Mevrouw 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marlies

 

 

Ook de onderste hoekjes zijn gewit, al moest daar even voor geïmproviseerd worden. 

 

Mevrouw 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook op dag twee is er weer volop gewerkt, zowel op de zolder als beneden.

Henriëtte

 

 

 

Nu was de afwerking aan de beurt. De rennen zijn met vrolijke kleurtjes en figuren versierd. Ook daar kwam weer veel zaag- en verfwerk aan te pas. 

 

 

 

 

 

 

De hal in het centrum van ons bedrijf was aan een opknapbeurt toe. Nu zijn de muren weer mooi fris, klaar voor nieuwe cursussen en vakantieperiodes. 

Schuur

 

En hieronder dan het resultaat van de zolder! Wij zijn er heel erg blij mee hoe mooi alles geworden is en zijn alle vrijwilligers heel dankbaar voor hun inzet. Nu kunnen we met een gerust hart asiel-, zwerf- en pensionkatten verwelkomen op onze nieuwste kattenafdeling.

Resultaat 1Resultaat 2


Resultaat zijkantje