DierenOpvangcentrum Tholen

 16 juni was het weer zover: De jaarlijkse open dag van het Dierenopvangcentrum Tholen. 
Er was veel belangstelling van zowel oude bekenden als van nieuwe klanten en andere geïnteresseerden. Ze konden over al in het bedrijf rondkijken en zien hoe wij onze asiel- en pensiondieren huisvesten. Bij iedere afdeling stonden onze medewerkers klaar om vragen te beantwoorden. In de grote schuur werd er lekker gesnuffeld tussen de spullen van de rommelmarkt en in de kantine kon iedereen terecht voor een hapje en een drankje. 

rsz img 2093rsz img 2107

 

 

 

 

 

 

 


Ook de kraampjes buiten trokken veel belangstelling. Zij hadden heel uiteenlopende dingen aan te bieden: Van schilderijen tot Moluks eten en van sieraden tot advies van een dierenarts.

rsz img 2101

rsz img 2105

 

 

 

 

 

 

 

Veel kinderen hebben ponyritjes gemaakt of met konijntjes geknuffeld en natuurlijk gesprongen in het luchtkasteel. Er was een demonstratiewedstrijd door de cursisten met hun honden van de hindernisbaan en er zijn een aantal ex-asielhonden met hun baasjes gedag komen zeggen.

rsz img 2097

rsz img 2116rsz img 2103

 

Al met al dus een erg geslaagde dag. 
We willen graag de stagiaires en vrijwilligers bedanken die zo hard hebben meegewerkt om deze open dag zo'n succes te maken. Top!