DierenOpvangcentrum Tholen

 KK1 raam oudKK1 deur nieuw

De grootste klus dit jaar was de kattenren aan de voorkant van het gebouw, waar eerder door Sabic al een nieuw afdak op gemaakt was.
De katten gingen al jaren via het raam van de binnenruimte naar de buitenren. En onze medewerkers dus ook. Omdat dit niet erg praktisch is, en de kozijnen ook aan vervanging toe waren is er voor gekozen om een deur te monteren met een raam ernaast. 

 

Ook zijn er leuke planken en plateaus gemonteerd waar de katten op kunnen springen, lopen en liggen. 

KK1 ren 2KK1 ren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Joyce

 

Aan de achterzijde van ons pand, waar de huiskamers voor de honden zich bevinden is er verder gegaan met het schilderwerk van kozijnen, deuren, muren en plafonds. Plafond verven

Dit is een hele grote klus, waar door vrijwilligers van de gemeente en door een 'vaste' vrijwilliger al eerder aan gewerkt is. Nu zijn we weer een enorme stap verder gekomen en ziet alles er weer fris uit.

Anne verven

Snoeien

Perry

 

Verder was er wat snoeiwerk te doen bij de parkeerplaatsen aan de achterzijde van het terrein en zijn er verbeteringen aangebracht aan de bedrading in ons kantoor. 

 

 

 

Gekheid 1

Gekheid 2

 

 

Tussen al deze serieuze werkzaamheden door is er natuurlijk ook tijd voor gekkigheid!

 

 

 

 

Emile 1Emile 2

 

 

Soms werd er wat bedenkelijk gekeken, en vroegen we ons af of alles wel goed zou komen...

 

 

 

 

Maar uiteindelijk waren het twee zeer geslaagde dagen waarop veel werk is verricht en we met zijn allen een mooie tijd hebben beleefd. 

Cok en Emile