DierenOpvangcentrum Tholen

Hoewel de afgelopen maanden vooral in het teken stonden van de zomerdrukte in ons asiel en pension, hebben wij van het CVAB en de Elkie Stichting daarnaast hard gewerkt aan ons imago. We hebben de website onder handen genomen en besloten verder te gaan onder een passendere naam.

Nieuwe website

Het leven toewijden aan zorgen voor dieren, geeft ontzettend veel voldoening. Hoewel het mooi en dankbaar werk is, heeft het als nadeel dat sommige zaken een beetje versloffen. Zaken die nu eenmaal wat minder belangrijk zijn dan de daadwerkelijke zorg voor dieren. De website bijvoorbeeld. Na ruim tien jaar trouwe dienst was deze wel toe aan een grondige opfrisbeurt. Vandaag lanceren wij met veel trots onze vernieuwde website. Niet alleen het uiterlijk is veranderd, maar ook de inhoud hebben wij aangepast. Verbeteringen zijn doorgevoerd op het gebied van gebruiksgemak, informatievoorziening, overzichtelijkheid en uitstraling. We hopen dat het voor onze websitebezoekers voortaan een groot plezier is om ons online een bezoekje te brengen.

Nieuwe naam

De website is echter niet het enige wat we hebben aangepakt. We hebben er namelijk ook voor gekozen om voortaan te werken onder een andere naam: DierenOpvangcentrum Tholen. Het is inmiddels al meer dan twintig jaar geleden dat de Elkie Stichting en het CVAB in het leven zijn geroepen. Hoewel deze bedrijfsnamen bij onze trouwe klantenkring bekend in de oren zal klinken, merkten we dat het steeds lastiger werd om nieuw publiek te bereiken. Mensen die nog nooit van ons hebben gehoord, zullen bij het horen van de namen CVAB en Elkie Stichting niet direct een link leggen met hetgeen we zijn: een opvangcentrum voor dieren. En daar wilden we maar al te graag verandering in brengen. Daarom zullen we vanaf nu verdergaan als DierenOpvangcentrum Tholen, oftewel DOT. Een leuke en toepasselijke afkorting, vindt u ook niet?

Overigens blijven onze officiële bedrijfsnamen gewoon CVAB en Elkie Stichting. Praktisch gezien is het bijna onmogelijk om dit aan te passen en bovendien hebben deze namen simpelweg te veel emotionele waarde voor ons.

Hetzelfde bedrijf

Met een nieuwe website en een nieuwe naam hebben we een frisse wind door ons bestaan gelaten. Maar ondanks deze aanpassingen willen we u ervan verzekeren dat onze dienstverlening niet is veranderd. DOT is nog steeds even gepassioneerd in en toegewijd aan het opvangen van dieren. Of het nu gaat om asieldieren, zwerfdieren, seniorendieren of pensiondieren, bij ons zijn ze in goede handen. Wij verzorgen ze liefdevol totdat ze terug kunnen naar hun eigenaar of een nieuw thuis hebben gevonden. Ook werken wij nog steeds met evenveel plezier en enthousiasme samen met viervoeters en hun baasjes. Of dat nu preventief is of om een probleemsituatie te verhelpen, de dierengedragsdeskundigen van DOT staan paraat.

Uw mening telt

Stilstand is achteruitgang en daarom vinden wij het belangrijk om met de tijd mee te gaan. We hopen onze klanten nu nog beter van dienst te kunnen zijn. Uiteraard zijn wij erg benieuwd naar uw mening over de doorgevoerde veranderingen. Reacties, ideeën en feedback worden erg gewaardeerd! Vergeet ook niet ons te liken op Facebook, zodat u altijd op de hoogte bent van het actuele aanbod asieldieren, onze laatste bezigheden, de nieuwste ontwikkelingen en leuke acties.