DierenOpvangcentrum Tholen

Onze katten

De katten op deze pagina zijn op zoek naar een baasje. Heeft u interesse in een van deze kattendotjes?
Neem contact op met DierenOpvangcentrum Tholen via telefoon of e-mail, of breng ons een bezoekje tijdens de openingsuren.

 Pien02Naam: Pien
Ras: Europese korthaar
Geslacht: Poes
Gecastreerd/gesteriliseerd: Ja
Kleur: Wit-zwart
Geboortedatum: 01-06-2017
Kan bij andere katten: Ja
Kan bij honden: Nee
Kan bij kleine kinderen: Nee
Kan bij grote kinderen: Ja
Kan in een appartement: Ja

Pien03Pien heeft al eerder bij ons in het asiel gezeten. Ze was toen een zwerfpoes die nogal fel op ons reageerde. Na een paar maanden is Pien bijgedraaid en een lieve, aanhankelijke poes geworden. Ze werd geadopteerd door een oudere mevrouw waar ze in alle rust kon wennen. Helaas is deze mevrouw kort geleden overleden, en is Pien door de familie bij ons teruggebracht. 
We zoeken nu dus opnieuw naar een rustig thuis voor Pien. Ondanks dat ze nu heel vriendelijk is en graag geaaid wordt, is Pien geen kat voor in een gezin. Ze houdt niet van harde geluiden en laat ook niet met zich sollen. Oppakken vindt ze bijvoorbeeld echt niet leuk en het borstelen van haar billen moet met veel beleid gebeuren.
Pien is wat te zwaar, maar wij kennen haar niet anders. Ze houdt niet zo van natvoer en eet niet overmatig veel brokjes. Misschien dat een nieuw baasje haar wat meer kan laten spelen om iets af te vallen. Pientje is uit zichzelf niet heel actief, maar ze kan wel spelen als je haar een beetje op gang helpt.
Bent u op zoek naar een gezellig maatje om tegen te kletsen? Die het fijn vindt om alleen bij u te zijn en die niet zit te wachten op een hoop drukte? Dan kunt u Pien gelukkig maken!