DierenOpvangcentrum Tholen

Onze katten

De katten op deze pagina zijn op zoek naar een baasje. Heeft u interesse in een van deze kattendotjes?
Neem contact op met DierenOpvangcentrum Tholen via telefoon of e-mail, of breng ons een bezoekje tijdens de openingsuren.

 Jerry 01Naam: Indy
Ras: Europese korthaar
Geslacht: Kater
Gecastreerd/gesteriliseerd: Ja
Kleur: Rood-wit
Geboortedatum: 02-09-2016
Kan bij andere katten: Nee
Kan bij honden: Nee
Kan bij kleine kinderen: Nee
Kan bij grote kinderen: Ja
Kan in een appartement: Ja

Jerry 02Deze lieve kater zit nu voor de tweede keer bij ons in het asiel en verdient een liefdevol thuis waar hij de rest van zijn leven kan blijven. Indy houdt van spelen met bijvoorbeeld balletjes, maar kan ook heerlijk uitgebreide dutjes doen. Hij is vriendelijk naar iedereen, alleen vindt jonge kinderen wel een beetje spannend. 
Indy is vorig jaar bij ons afgestaan en heette toen nog Jerry. Hij vertoonde thuis wat ongewenst gedrag in de vorm van plassen in huis, maar was zindelijk in ons asiel. Vervolgens is Jerry geadopteerd en kreeg hij de naam Indy. De problemen met het plassen in huis bleven weg, totdat er twee nieuwe katten in huis kwamen wonen. Indy is uiteindelijk daarom bij ons teruggebracht.
Bij de eerste eigenaresse was het overlijden van Indy's broer de aanleiding tot plasgedrag. Wij vermoeden daarom dat de oorzaak te maken heeft met de aanwezigheid van andere katten en de manier waarop er vervolgens met Indy (en zijn plasjes) omgegaan wordt. 
Wij zoeken dus naar een baasje zonder andere katten, het liefste ook met een afgesloten achtertuin zodat Indy niet in contact komt met andere katten en hun geurtjes, maar dat is geen vereiste. 
Ondanks zijn probleempje is Indy zeker de moeite waard het is een hele lieve, leuke kat. Wij willen nogmaals benadrukken dat er lange periodes zijn waarin Indy heel zindelijk is en dat de oorzaak aan omgevingsfactoren ligt. Medisch gezien is Indy helemaal nagekeken en in orde. 
Heeft u interesse of wilt u meer weten over Indy? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.