DierenOpvangcentrum Tholen

Onze katten

De katten op deze pagina zijn op zoek naar een baasje. Heeft u interesse in een van deze kattendotjes?
Neem contact op met DierenOpvangcentrum Tholen via telefoon of e-mail, of breng ons een bezoekje tijdens de openingsuren.

Feebee01Naam: Feebee
Ras: Europese korthaar
Geslacht: Poes
Gecastreerd/gesteriliseerd: Ja
Kleur: Zwart-wit
Geboortedatum: 01-04-2018
Kan bij andere katten: Ja
Kan bij honden: Ja
Kan bij kleine kinderen: Ja
Kan bij grote kinderen: Ja
Kan in een appartement: Ja

Feebee02Deze knappe poes is gevonden met een nestje jonge kittens. Het vermoeden bestaat dat ze drachtig is achtergelaten door mensen die in de buurt woonden. Feebee is een heel lief katje, voor zowel haar kittens als voor onze medewerkers. Ze vindt het heerlijk om aandacht te krijgen en laat zich ook bijvoorbeeld makkelijk borstelen. Op schoot liggen doet ze bij ons niet, maar dat komt misschien nog wel. 
Inmiddels zijn al haar kittens gereserveerd of al mee met hun nieuwe baasje, en is Feebee zelf ingeënt en gesteriliseerd. 
Over Feebee's achtergrond weten we niet zo veel, dus we kunnen niet met zekerheid zeggen of ze met kleine kinderen of honden zou kunnen samenleven. Omdat ze niet angstig van aard is vermoeden wij van wel, mits ze rustig benaderd wordt. 
We zoeken voor Feebee een liefdevol huisje waar ze veel aandacht krijgt. Een kattenvriendje zou voor haar misschien ook erg leuk zijn.