DierenOpvangcentrum Tholen

Onze katten

De katten op deze pagina zijn op zoek naar een baasje. Heeft u interesse in een van deze kattendotjes?
Neem contact op met DierenOpvangcentrum Tholen via telefoon of e-mail, of breng ons een bezoekje tijdens de openingsuren.

Muis01Naam: Muis
Ras: Europese korthaar
Geslacht: Kater
Gecastreerd/gesteriliseerd: Ja
Kleur: Cypers-wit
Geboortedatum: 01-06-2019
Kan bij andere katten: Nee
Kan bij honden: Ja
Kan bij kleine kinderen: Nee
Kan bij grote kinderen: Ja
Kan in een appartement: Nee

Muis02Muis is gevonden op de brug naar Nieuw-Vossemeer, waar hij bijna aangereden werd door de voorbij rijdende auto's. Gelukkig is hij door aardige mensen bij ons gebracht, zodat wij uit konden zoeken of hij een baasje had. Die bleek Muis niet te hebben. Zijn naam heeft hij gekregen vanwege zijn hele hoge, zachte stemmetje. Inmiddels is Muis gecastreerd en ingeënt en klaar voor een eigen thuis. 
Muis is een wat brutale, jonge kat. Hij weet heel goed wat hij wil en zal bij zijn baasjes zeker trucjes verzinnen om iets voor elkaar te krijgen. Het is ook een heel speels katje, hij vindt alles mooi: balletjes, touwtjes, muisjes, hij speelt overal mee.
Als medewerker moeten wij soms wel opletten op onze handen. Muis weet zijn grenzen niet zo goed te vinden en wil uit speelsheid of wanneer hij het ergens niet mee eens is soms in je handen bijten. Het is belangrijk dat een toekomstig baasje hier mee om kan gaan. 
Verder is het goed om te weten dat Muis erg fel reageert op andere katten. We hebben hem hier in het asiel geprobeerd te combineren, maar dat werkte niet. Een thuis zonder andere katten is dus een must voor Muisje. 
Heeft u interesse in deze uitdagende jongen? Neem dan gerust contact met ons op.