DierenOpvangcentrum Tholen

Onze katten

De katten op deze pagina zijn op zoek naar een baasje. Heeft u interesse in een van deze kattendotjes?
Neem contact op met DierenOpvangcentrum Tholen via telefoon of e-mail, of breng ons een bezoekje tijdens de openingsuren.

 Joris01Naam: Joris
Ras: Europese korthaar
Geslacht: Kater
Gecastreerd/gesteriliseerd: Ja
Kleur: Zwart-wit
Geboortedatum: 30-06-2016
Kan bij andere katten: Ja
Kan bij honden: Nee
Kan bij kleine kinderen: Nee
Kan bij grote kinderen: Ja
Kan in een appartement: Nee

 Joris02Joris is een lieve, wat onzekere kater, die als kitten door ons is geplaatst bij een mevrouw met een oudere poes. Het leek in het begin wel goed te gaan tussen Joris en de poes, maar in de loop der jaren konden ze elkaar steeds minder goed velen. Uiteindelijk gebeurde het zelfs dat Joris bovenop de poes sprong om haar aan te vallen, en heeft mevrouw besloten dat het voor alle partijen beter is dat Joris ergens anders gaat wonen.
Joris is in eerste instantie altijd een voorzichtige kat, die graag alles even vanaf een veilig plekje bekijkt. Hij is geen honden en kinderen gewend, en zou het echt te spannend vinden om daar mee samen te leven. 
Als Joris eenmaal gewend is, dan vindt hij het heel leuk om met een balletje te spelen. Hij kwam die zelfs weer braaf bij zijn vorige eigenaresse terugbrengen! Verder is Joris een aanhankelijke kat, die graag geaaid wordt. Soms komt hij ook lekker bij je op schoot liggen om gekroeld te worden. Het kan wel een tijdje duren voordat Joris zich hiervoor genoeg op zijn gemak voelt.
Naar buiten gaan doet Joris erg graag en hij is een kattenluikje gewend. 
Wij zijn voor Joris op zoek naar een thuis zonder honden of kinderen, en waar hij wel naar buiten kan. 
Wilt u deze lieverd een mooi plekje bieden? Neem dan gerust contact met ons op.