DierenOpvangcentrum Tholen

Onze katten

De katten op deze pagina zijn op zoek naar een baasje. Heeft u interesse in een van deze kattendotjes?
Neem contact op met DierenOpvangcentrum Tholen via telefoon of e-mail, of breng ons een bezoekje tijdens de openingsuren.

 Boris02Naam: Boris
Ras: Europese korthaar
Geslacht: Kater
Gecastreerd/gesteriliseerd: Ja
Kleur: Cypers-wit
Geboortedatum: 21-08-2016
Kan bij andere katten: Ja
Kan bij honden: Ja
Kan bij kleine kinderen: Nee
Kan bij grote kinderen: Ja
Kan in een appartement: Nee

Boris03Deze knappe jongen is geboren op een boerderij en houdt veel van vrijheid. Boris is een typische kat met personeel in plaats van een baasje. Hij komt gezellig bij iedereen buurten, maar laat ook duidelijk weten wat zijn wensen zijn. De vorige eigenaren van Boris hebben hem bij ons afgestaan omdat Boris in hun nieuwe huis zijn ei niet kwijt kon en daardoor wat vervelend werd. Boris houdt er van om in bomen te klimmen en achter van alles aan te jagen. Binnen heeft hij moeite daarin zijn grenzen te vinden en zijn meubels niet altijd veilig voor hem. Het is voor Boris ook een optie om eerst in een afgesloten stal te verbijven. Later zou hij dan los kunnen lopen en eventueel ook in huis mogen. Dit in verband met zijn grote drang om te jagen en te klimmen. 
Boris kan goed overweg met andere katten en we denken dat hij niet onder de indruk zal zijn van honden. Wegens zijn eigenzinnige karakter lijkt het ons niet verstandig om Boris bij kinderen te plaatsen. 
Kort samengevat is Boris dus een leuke, actieve kat met een heel eigen karakter en die vooral ruimte nodig heeft.