DierenOpvangcentrum Tholen

Onze katten

De katten op deze pagina zijn op zoek naar een baasje. Heeft u interesse in een van deze kattendotjes?
Neem contact op met DierenOpvangcentrum Tholen via telefoon of e-mail, of breng ons een bezoekje tijdens de openingsuren.

 Ida 01Naam: Ida
Ras: Kruising Perzisch langhaar
Geslacht: Poes
Gecastreerd/gesteriliseerd: Ja
Kleur: Cypers
Geboortedatum: 16-07-2007
Kan bij andere katten: Ja
Kan bij honden: Ja
Kan bij kleine kinderen: Ja
Kan bij grote kinderen: Ja
Kan in een appartement: Nee

Ida 02Ida is een lieve, rustige en aanhankelijke poes, die heerlijk gezelschap is in huis. Toch heeft Ida al bij meerdere baasjes gewoond, en heeft ze ook al eerder in een asiel gezeten. Dit heeft te maken met het plasprobleem wat ze heeft. Ida plast namelijk regelmatig op andere plekken dan haar kattenbak, zoals in mandjes of kasten. Dit kan veroorzaakt worden door de slechte werking van haar nieren, waar ze dieetvoer voor krijgt, maar het kan ook een gedragstechnisch probleem zijn. Hoe het ook zij, wij denken dat dit iets is waar een nieuwe eigenaar mee om moet kunnen (leren) gaan, omdat het niet iets is wat nog zal veranderen. 
Ida verdient het zeker om ondanks het plassen nog geadopteerd te worden. Ze houdt van aandacht en knuffelen, en van struinen door de tuin. Ze is vriendelijk naar andere katten en kan ook met kinderen goed overweg (al heeft ze liever niet te veel drukte in huis). Het is geen veeleisende kat, als ze maar wat aandacht krijgt en een warm plekje heeft om te slapen. 
Heeft u interesse in Ida? Neem gerust contact met ons op.