DierenOpvangcentrum Tholen

Onze katten

De katten op deze pagina zijn op zoek naar een baasje. Heeft u interesse in een van deze kattendotjes?
Neem contact op met DierenOpvangcentrum Tholen via telefoon of e-mail, of breng ons een bezoekje tijdens de openingsuren.

 Harry 01Ras: Europese korthaar
Leeftijd: 7 jaar
Geboortedatum: 02-06-2011
Geslacht: Kater
Gecastreerd/gesteriliseerd: Ja
Kleur: Cypers
Gevonden: Nee
Kan bij andere katten: Nee
Kan bij honden: Nee
Kan bij kleine kinderen: Nee
Kan bij grote kinderen: Ja
Kan in een flat: Ja
Kan in de tuin: Niet gewend

Harry 02Harry is een erg lieve kat, die graag kopjes geeft en komt knuffelen. Hij is bij ons gebracht omdat de woonsituatie van zijn eigenaar drastisch veranderd is. Harry heeft altijd alleen met zijn baasje samengewoond en is daarom niet veel gewend. Honden, andere katten en kinderen heeft hij bijvoorbeeld nooit gezien. Harry kan daarom in nieuwe situaties wat schrikachtig zijn en wegkruipen. Een druk huishouden lijkt ons daarom voor hem niet geschikt, maar een gezin met oudere kinderen zal wel gaan. 
Harry is al mee geweest op een proefplaatsing, maar daar was hij heel erg bang van de andere kat (die ook wel erg lelijk tegen hem deed). 
Zoals gezegd is Harry heel vriendelijk, hij ligt ook graag op schoot te slapen. Achter speeltjes aanjagen vindt hij ook wel leuk, net als lekker luieren op het balkon. We vermoeden dat hij het ook wel fijn zou vinden om in de tuin te kunnen.
Wie wordt Harry's nieuwe vriend(innet)je?