DierenOpvangcentrum Tholen

Onze katten

De katten op deze pagina zijn op zoek naar een baasje. Heeft u interesse in een van deze kattendotjes?
Neem contact op met DierenOpvangcentrum Tholen via telefoon of e-mail, of breng ons een bezoekje tijdens de openingsuren.

 Wiske ek 01Ras: Europese korthaar
Leeftijd: 3 jaar
Geboortedatum: 12-09-2014
Geslacht: Poes
Gecastreerd/gesteriliseerd: Ja
Kleur: Wit-cypersgrijs
Gevonden: Nee
Kan bij andere katten: Ja
Kan bij honden: Nee
Kan bij kleine kinderen: Nee
Kan bij grote kinderen: Ja
Kan in een flat: Ja
Kan in de tuin: Niet gewend

Wiske ek 02Suske, Wiske en Kitty zijn samen bij ons in het asiel gebracht door mensen die dichtbij de vorige eigenaresse staan. Deze vorige eigenaresse was sinds een tijdje fysiek en mentaal niet meer in staat om goed voor zichzelf en haar katten te zorgen. Er is daarom in overleg besloten dat het beter is om deze mooie poezen en kater een nieuwe kans te bieden. 
De katten zijn alledrie wat onzeker en durven niet snel contact te maken met nieuwe mensen. Vooral Kitty durft uit verdediging wel lelijk te doen als de situatie echt te eng voor haar wordt. 
Toch zijn het echt wel lieverds als ze je kennen, de mevrouw waar ze vandaan komen kon alles met ze doen. Het is dus zaak om als nieuw baasje de tijd en de rust te bieden om ze goed te laten wennen en niets te forceren.
De drie katten hoeven niet samen geplaatst te worden. Kom bij interesse in één van de drie gerust langs (tussen 11:00 en 15:00 uur).