DierenOpvangcentrum Tholen

Onze honden

De honden op deze pagina zijn op zoek naar een baasje. Heeft een van deze hondendotjes uw hart veroverd?
Kom langs, stuur een mailtje of neem telefonisch contact met ons op.

 Wouter01Naam: Wouter
Ras: Hollandse herder
Geslacht: Reu
Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Geboortedatum: 26-07-2008
Kan bij andere honden: Ja
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kleine kinderen: Nee
Kan bij grote kinderen: Ja
Kan alleen thuis zijn: Ja
Kan in de auto: Ja

Wouter02Wouter heeft in zijn jonge jaren verschillende politietrainingen gedaan en heeft het erf van zijn baasjes altijd goed bewaakt. Inmiddels heeft Wouter een respectabele leeftijd bereikt en is hij met de jaren een stuk vriendelijker geworden tegen vreemde mensen. Zijn karakter is nu meer als gemoedelijk te omschrijven. Zijn baasjes merkten dat het buitenleven hem niet meer zo beviel en dat Wouter een leven als huishond veel fijner zou vinden. Omdat zij veel weg zijn kunnen ze hem dit niet bieden, en willen ze hem bij ons of bij een adoptant nog een mooie tijd geven.
Wouter is graag bij zijn baasje, maar houdt niet van te veel gefriemel of getutter. Het simpelweg samen zijn is voor hem genoeg.
Over waaks aanblaffen hoeft u niet in te zitten, Wouter heeft tegenwoordig vaak pas in de gaten dat er iemand is als ze recht voor hem staan. Hij slaapt vrij diep en lijkt wat doof te zijn geworden.
Wouter kwam niet veel in aanraking met andere honden, maar heeft wel goed samengeleefd met een jongere reu. Hoe hij op katten reageert is niet bekend. Kinderen is Wouter wel gewend, maar vanwege zijn hoge leeftijd willen we hem de drukte besparen. 
Wouter heeft behoorlijk versleten gewrichten en krijgt daar ook pijnstilling voor. Het is echt een hond van de dag,