DierenOpvangcentrum Tholen

Onze honden

De honden op deze pagina zijn op zoek naar een baasje. Heeft een van deze hondendotjes uw hart veroverd?
Kom langs, stuur een mailtje of neem telefonisch contact met ons op.

 Dax01Naam: Dax
Ras: Mechelse herder
Geslacht: Reu
Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Geboortedatum: 01-06-2006

Dax02Dax is een vrolijke snuiter, die zijn hele leven bij een meneer met een boerenerf gewoond heeft. Helaas kreeg zijn baasje last van dementie, en kon hij niet meer voor Dax zorgen. Sindsdien verblijft Dax bij ons in de seniorenopvang.
Vaak is Dax heel erg lief en aanhankelijk. Hij vindt het fijn om tegen je aan te schuren en komt lekker tegen je aan liggen voor een knuffelpartij. Zijn hobby's bestaan verder uit snuffelen en het verschuiven van alles in zijn kennel. Op de wei komt Dax enthousiast naar ons toe gerend en hij vindt het gezellig om stukjes te gaan wandelen. Ondanks zijn hoge leeftijd is hij nog best goed ter been. 
De reden dat wij Dax liever niet herplaatsen is omdat hij voer- en prooinijd heeft. Als Dax voer, een kluifje, een bal of iets anders heeft wat hij zijn eigendom vindt, dan slaat hij helemaal om. Ook wij kunnen dan niet bij hem in de buurt komen. Hier in de opvang kunnen we daar goed rekening mee houden, en geeft dit gedrag geen problemen (meer). Bij ons is Dax daarom goed op zijn plek, en het bevalt hem hier prima!