DierenOpvangcentrum Tholen

Onze honden

De honden op deze pagina zijn op zoek naar een baasje. Heeft een van deze hondendotjes uw hart veroverd?
Kom langs, stuur een mailtje of neem telefonisch contact met ons op.

 Binti02Naam: Binti
Ras: Hollandse herder (kleuren van Mechelse)
Geslacht: Teef
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Geboortedatum: 05-09-2015

Binti03Binti is als jonge hond bij ons afgestaan omdat haar baasjes haar niet meer aan konden. En inderdaad, Binti bleek een pittige dame te zijn. Ze is voor haar gezin en de verzorgers hier een hele lieve, loyale hond, die heel graag met je knuffelt en voor je werkt.
Maar vreemden hoeven niet bij Binti in de buurt te komen, en ook op andere honden reageert ze heel erg fel. Daarnaast is ze met verkeer haast niet rustig te houden, dus u begrijpt wel dat Binti niet zomaar herplaatst kan worden. Wij vinden het risico voor de omgeving te groot om haar met een nieuwe eigenaar mee te geven, met name omdat Binti niet waarschuwt, maar direct reageert. 
Zoals gezegd is ze dus voor ons heel erg lief en vindt ze het prachtig om met een bal op het losloopveld te spelen. Ze gaat op haar rug liggen om uitgebreid op haar buik gekriebeld te worden en voor een stukje fietsen in de polder is Binti altijd in!
Wij zouden heel erg blij en dankbaar zijn als u een bijdrage wilt leveren aan Binti's verblijf bij ons. Wilt u meer weten over het adopteren op afstand? Kijk dan HIER
Voor het invullen van het formulier om donateur voor Binti te worden kunt u HIER klikken.