DierenOpvangcentrum Tholen

Onze honden

De honden op deze pagina zijn op zoek naar een baasje. Heeft een van deze hondendotjes uw hart veroverd?
Kom langs, stuur een mailtje of neem telefonisch contact met ons op.

Bonny01Naam: Bonny
Ras: Kruising herder - berner sennen
Formaat: Zeer groot
Geslacht: Teef
Gecastreerd/Gesteriliseerd: Nee
Geboortedatum: 17-10-2019
Kan bij andere honden: Ja
Kan bij katten: Ja
Kan bij grote kinderen: Ja
Kan bij kleine kinderen: Ja
Kan alleen thuis blijven: Ja
Kan in de auto: Ja

Bonny02Bonny is een enthousiaste, jonge hond met een lief karakter. Ze is bij ons afgestaan wegens de slechte gezondheid van haar bazin. Omdat Bonny inmiddels is uitgegroeid tot een grote nieuwsgierige dame kon mevrouw de verzorging niet meer aan. 
Bonny is vriendelijk naar iedereen die ze ontmoet en ook met kinderen kan ze goed overweg. Wel is het zo dat ze even tijd nodig heeft om het contact op te bouwen tot een band.
Ze vindt het leuk om met andere honden te spelen, net als met speeltjes. Eigenlijk kun je Bonny overal wel enthousiast voor maken, al is ze wel snel afgeleid. 
Ze is het niet gewend om met katten samen te leven, en buiten is ze er wel erg nieuwsgierig naar. Maar omdat ze er niet achteraan jaagt denken we dat Bonny met de juiste begeleiding wel met katten om zal kunnen gaan. 
Ondanks dat Bonny een puppycursus heeft gedaan heeft ze nog veel te leren. Ze wil wel eens trekken aan de riem en commando's zoals "zit" worden niet echt opgevolgd. In huis kon ze gaan en staan waar ze wilde, dus een nieuwe eigenaar moet haar wat dat betreft beschouwen als een erg grote pup.
Bonny is goed zindelijk, en kan tot 3-4 uur zonder problemen alleen thuis blijven, al gaat ze ook graag met de auto mee op stap. 
Al met al is Bonny dus gewoon een leuke, jonge hond!
We zijn voor Bonny op zoek naar mensen die genoeg tijd hebben om met haar dingen te gaan ondernemen en het niet houden bij een standaard wandelrondje. 
Heeft u interesse in Bonny? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.