DierenOpvangcentrum Tholen

Onze honden

De honden op deze pagina zijn op zoek naar een baasje. Heeft een van deze hondendotjes uw hart veroverd?
Kom langs, stuur een mailtje of neem telefonisch contact met ons op.

Edward01Naam: Edward
Ras: Jack russel terriër
Formaat: Klein
Geslacht: Reu
Gecastreerd/Gesteriliseerd: Nee
Geboortedatum: 08-06-2005
Kan bij andere honden: Ja
Kan bij katten: Ja
Kan bij grote kinderen: Ja
Kan bij kleine kinderen: Nee
Kan alleen thuis blijven: Ja
Kan in de auto: Ja

Edward02Leuke Edward is als puppy aangeschaft door een liefdevol stel. Hij was dikke maatjes met mevrouw, die inmiddels helaas is overleden. Nu heeft Edward dus een tijd alleen bij meneer gewoond, maar die is regelmatig van huis. Ook hebben zij soms moeite om elkaars lichaamstaal te lezen en is Edward niet helemaal zindelijk meer. Om deze redenen is er (tot grote spijt van meneer) besloten dat het voor Edward beter is om zijn oude dag te slijten in een ander gezin. 
Edward is een vriendelijk, open hondje. Hij begroet onbekende mensen en honden vrolijk en gaat dan daarna meestal zijn eigen weg. Edward is dus ook een zelfstandig type, dat op het veld gerust zijn neus een tijdje achterna loopt. 
Bij ons reageert Edward niet op katten, maar we weten niet of hij het gewend is om er mee samen te leven. 
Kleine kinderen zijn voor Edward te onvoorspelbaar, met kinderen vanaf een jaar of 10 zou Edward goed om kunnen gaan, mits de regels in huis voor beide partijen duidelijk zijn. 
Edward heeft wat artrose, waar hij pijnstilling voor krijgt. In zijn lopen is hier bijna niets aan te merken, Edward kan nog goed rennen op het veld en wandelt tijdens het uitlaten zo nog een half uur met je mee. 
Wilt u Edward nog een warm mandje geven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.