DierenOpvangcentrum Tholen

Onze honden

De honden op deze pagina zijn op zoek naar een baasje. Heeft een van deze hondendotjes uw hart veroverd?
Kom langs, stuur een mailtje of neem telefonisch contact met ons op.

 Darla02Naam: Darla
Ras: Kruising jachthond
Leeftijd: 4 jaar
Geboortedatum: 16-10-2015
Geslacht: Teef
Gecastreerd/gesteriliseerd: Ja
Kleur: Black and tan
Gevonden: Nee
Kan bij andere honden: Ja
Kan bij katten: Nee
Kan bij kleine kinderen: Ja
Kan bij grote kinderen: Ja
Kan alleen thuis zijn: Ja
Kan mee in de auto: Ja

Darla03Darla is bij ons terecht gekomen als maatje van een seniorenhond uit Spanje. Haar vriend blijft permanent bij ons in de seniorenopvang, maar Darla zelf heeft nog een heel leven voor zich en zou graag weer onderdeel uit maken van een gezin. Ze is ongeveer zo groot als een labrador, maar dan fijner van bouw.
Darla heeft in Spanje drie jaar lang bij een gezin gewoond nadat ze als puppy op straat gevonden was, maar zij hebben weer afstand van haar gedaan. Hopelijk vindt ze hier in Nederland haar geluk bij een baas waar ze de rest van haar leven mag blijven. 
Darla is mensen en andere honden gewend en is erg sociaal. Het is een vrolijke, enthousiaste hond, die voor van alles in is. Katten is ze niet gewend en het lijkt ons niet verstandig om haar bij een kat in huis te plaatsen. Ze kan erg focussen op kleine dieren en we denken dat ze er graag achteraan zou rennen. 
We zoeken voor Darla een baasje of een gezin dat het leuk vindt om veel te wandelen en niet te veel van huis is. Een andere hond als huisgenootje zou Darla ook gezellig vinden.