DierenOpvangcentrum Tholen

Onze honden

De honden op deze pagina zijn op zoek naar een baasje. Heeft een van deze hondendotjes uw hart veroverd?
Kom langs, stuur een mailtje of neem telefonisch contact met ons op.

 Billy 01Rasgroep: Pinschers, Schnauzers, Molossers en Sennenhonden
Ras: Kruising Mastin
Leeftijd: 3 jaar
Geboortedatum: 01-01-2015
Geslacht: Reu
Gecastreerd/gesteriliseerd: Ja
Kleur: Wit met bruine platen
Gevonden: Nee
Kan bij andere honden: Ja
Kan bij katten: Ja
Kan bij kleine kinderen: Ja
Kan bij grote kinderen: Ja
Kan alleen thuis blijven: Ja
Kan mee in de auto: Ja

Billy 02Billy is geboren in Spanje, waar hij een poosje in een asiel gewoond heeft. Hij is daar vandaan herplaatst bij iemand die hem (zo bleek later) aan de ketting in de achtertuin had gelegd. Dit was natuurlijk niet de bedoeling. Billy is daar weer weggehaald en uiteindelijk naar Nederland gebracht in de hoop op een betere toekomst. 
Billy is een vrolijke jongen, die vriendelijk reageert op nieuwe mensen. In Spanje had hij een hondenmaatje en we denken dat hij goed met een andere hond zou kunnen samenleven. Hoe Billy op katten reageert is (nog) niet bekend. 
Billy is in de kennel heel zindelijk en rustig. We weten niet of Billy bekend is met het leven in een huis, dus het kan zijn dat hij daar even aan moet wennen. 
Verkeer vindt Billy niet zo prettig, hij blaft naar fietsers en auto's en probeert er ook naartoe te rennen. Dit is wel een puntje waarop nog geoefend moet worden met hem. Los op ons uitlaatveld is het echt een grappenmaker, die heen en weer sjeest en rare capriolen uithaalt. Tussendoor komt hij je dan uitdagen of even een knuffel halen.
Billy is iets kleiner dan de meeste Mastins, maar hij heeft wel het bijpassende karakter. Een baasje met kennis van Mastins zou daarom het beste bij hem passen. 
Wie wordt de nieuwe vriend van deze vrolijke jongen?