DierenOpvangcentrum Tholen

Onze honden

De honden op deze pagina zijn op zoek naar een baasje. Heeft een van deze hondendotjes uw hart veroverd?
Kom langs, stuur een mailtje of neem telefonisch contact met ons op.

Binti Hollandse herder teef 1Rasgroep: Herdershonden en Veedrijvers
Ras: Hollandse Herder
Geboortedatum: 05-09-15
Geslacht: Teef
Gecastreerd/gesteriliseerd: Nee
Kleur: Beige met zwart masker
Gevonden: Nee
Kan bij andere honden: Wisselend
Kan bij katten: Nee
Kan bij kleine kinderen: Nee
Kan bij grote kinderen: Ja
Kan alleen thuis zijn: Ja
Kan mee in de auto: Ja

 

Binti is een Hollandse herder teefje, blond van kleur met een zwart masker.
Ze is in afstand gekomen omdat er een rangorde problematiek was binnen het gezin. Er waren 3 kinderen, nog 3 honden en 2 katten aanwezig. Binti heeft een vorm van angstagressie opgebouwd tegen alles wat vreemd is voor haar. Ze heeft daarom even tijd nodig om vertrouwen in iemand te hebben. Ze was veel in touw met de vrouw des huizes en heeft met haar ook verschillende cursussen gelopen. 
Ten aanzien van andere honden reageert Binti in eerste instantie erg fel, maar als ze de hond eenmaal kent kan ze er ook heerlijk mee rennen en spelen. Ook op mensen reageert ze op deze manier: Eerst probeert ze je weg te jagen, maar als ze je kent en vertrouwt doet ze alles voor je. Binti is graag met speeltjes bezig, vindt het leuk van alles te ontdekken en is erg baasgericht.
We zoeken een fijn nieuw thuis voor haar met baasjes die weten om te gaan met haar gedrag. Binti heeft leiding nodig maar ook de ruimte om aan haar vertrouwen te werken. Een omgeving met weinig prikkels is voor haar essentieel. Wilt u meer informatie over haar, neem dan contact met ons op.