DierenOpvangcentrum Tholen

Onze honden

De honden op deze pagina zijn op zoek naar een baasje. Heeft een van deze hondendotjes uw hart veroverd?
Kom langs, stuur een mailtje of neem telefonisch contact met ons op.

 Balou kruising 1Rasgroep: Gezelschapshonden
Ras: Kruising Chihuahua - Vlinderhondje
Leeftijd: 5 jaar
Geboortedatum: 04-12-2012
Geslacht: Reu
Gecastreerd/gesteriliseerd: Ja
Kleur: Bruinzwart
Gevonden: Nee
Kan bij andere honden: Ja
Kan bij katten: Niet gewend
Kan bij kleine kinderen: Nee
Kan bij grote kinderen: Ja
Kan alleen thuis blijven: Ja
Kan mee in de auto: Ja

Balou kruising 2Balou is een lief, aanhankelijk hondje. Hij is bij ons gebracht omdat zijn vorige baasjes door omstandigheden veel te weinig tijd meer voor hem hadden. Ze gunnen hem een plekje waar hij meer aandacht krijgt en lekker kan spelen met zijn baasjes en andere honden. 
Zij grootste hobbys zijn dus spelen en daarnaast knuffelen. Lekker op de bank tegen je aan liggen of nog liever op schoot. Als Balou buiten kinderen tegenkomt vindt hij het ook leuk als ze hem aandacht geven. In huis is hij geen kinderen gewend, maar we vermoeden dat dit geen probleem zal zijn.
Andere honden is Balou altijd gewend geweest. Het formaat maakt hem niet uit, zijn beste maatje was in het verleden een grote berner sennen. 
Katten probeert Balou op straat wel achteraan te gaan, dus dat is een punt van aandacht. Waarschijnlijk kan hij er wel aan wennen om met katten samen te wonen, maar dit zal even wat tijd en werk kosten.
We zoeken voor Balou dus een plekje waar hij zowel zijn speelsheid als zijn knuffeligheid kan uiten, en niet veel alleen thuis hoeft te blijven.